Over ons

Over ons

BonVent Europe B.V. is een jong bedrijf. BonVent Europe B.V. adviseert, ontwikkelt en voert logistieke opdrachten uit. Wij kijken met een frisse blik naar logistieke vraagstukken om deze vervolgens creatief en innovatief op te lossen, naar de wensen van de klant. Alhoewel BonVent Europe B.V. een jong bedrijf is, wordt het gevormd door twee mensen met veel ervaring in verschillende takken van transport. BonVent is het resultaat van een goed lopende samenwerking tussen twee mensen:

Volker Schlotmann

Gaat niet, bestaat niet!
Waarom binnenvaart? Opgegroeid in een binnenvaartfamilie heb ik het vak geleerd en ook jaren gevaren. Daarna verschillende beroepen aan de wal gehad, in de politiek gegaan en daar meer dan 20 jaar succesvol geweest. Na mijn post als minister van ‘Verkeer, Energie und Landesentwicklung‘ in Mecklenburg-Vorpommern, kwam de vraag: ‘Ga ik thuis rustig aan doen of ga ik me nog ergens zinvol voor inzetten?’ De beslissing was snel genomen. Wat is er mooier dan terug naar mijn wortels te gaan en mijn know-how in de binnenvaart in te zetten!”

“Bevrachting, logistieke dienstverlening en consultancy zijn de uitdagingen die mijn volle interesse hebben en die ik met veel vreugde en werklust aanga. Samen met vriend en compagnon Frederik Hovestadt vormen wij een team dat elkaar perfect aanvult!”

“Gaat niet, bestaat niet’; met dit motto verkopen wij onze diensten. Complete oplossingen voor complexe uitdagingen zijn onze instrumenten. Betrouwbaarheid is dé pijler van ons handelen.”

Frederik Hovestadt

Logistiek: Het blijft een mooi vak.
“Opgegroeid op het water, afkomstig uit een oud schippersgeslacht was het niet meer dan logisch dat ook ik in de scheepvaart terechtkwam. Na mijn opleiding voor Maroff en Kapitein Binnenvaart, ben ik gaan varen. De eerste zeven jaar ben ik actief geweest in de zeevaart. De laatste vijf jaar als eigenaar van een binnenschip.”

“De brede kennis die ik heb opgedaan in de scheepvaart en als ondernemer wil ik in de toekomst inzetten voor een hoger plan. Samen met vriend en compagnon Volker Schlotmann vormen wij een team dat een brede know-how heeft van logistieke vraagstukken. Wij voelen ons niet te groot voor simpele opdrachten en voelen de uitdaging bij ingewikkelde vraagstukken. Bij ons krijgt u aandacht en oplossingen op maat!”

Jan Steenstra

Geboren en getogen op en met water. Het varen zit ons in het bloed, generaties voor mij zwierven  al over zeeën en door Europa als zeevarenden en binnenvaartschippers.

Na ervaring opgedaan te hebben in zowel zeevaart als binnenvaart uiteindelijk toch binnenvaartondernemer geworden met een eigen schip waarmee ik op de ‘spotmarkt’ mijn eigen werk en vaargebied zocht. Zo raakte ik vanuit de praktijk bekend met alle mogelijkheden van transport over water tot diep in Europa.

Nu kan ik vanuit deze ervaring klanten adviseren en verder helpen met hun wensen en vragen betreffend transport over water want daar ligt ons hart. Transport over water is kosten efficiënt en milieuvriendelijk. Soms is het echter zo dat andere modaliteiten passender of gunstiger zijn voor onze klanten, ook dan leveren we vanuit onze kennis van de logistieke wereld een passende oplossing voor uw wensen. Zo leven we met de slogan; ”gaat niet, bestaat niet!”

Noelle Aanen

Ik leer momenteel de basiskennis en fijne kneepjes van het vak als bevrachter met veel plezier! Een spannende uitdaging als dienstverlener voor de schippers, die ik met veel enthousiasme ben aangegaan.

Na diverse ervaringen in de Horeca en klantenservice (ook in het buitenland) was het tijd om weer naar huis te gaan en te werken aan mijn toekomst. Dat wil ik met al mijn enthousiasme doen bij BonVent. Hier kan ik alle ervaring en kennis van mijn collega’s gebruiken en leiden tot wederzijds succes in het belang van iedereen. Mijn hoofdtaak is bevrachting en daarnaast ben ik actief als officemanager en contactpersoon voor schippers en andere partners.

Janneke Loeve

In mijn vriendenkring zitten een groot aantal binnenvaart schippers, hierdoor heb ik enthousiast kennis gemaakt met het vak. Mijn functie bij bonvent is te omschrijven als administratief medewerkster. Deze functie doe ik parttime naast mijn studie Sociaal Juridische Dienstverlening, om mijn kennis en horizon te verbreden. Ik vind het leuk om hiermee aan de slag te gaan. Op deze manier ontlast ik mijn collega’s en hoeven zij niet meer bezig te zijn met administratieve taken. Hierdoor kunnen zij zich vol richten op de bevrachting en zullen zij meer aandacht hebben voor u en tijd hebben om mee te denken over oplossingen op maat. Want, gaat niet bestaat niet!

Hermen Keurhorst

Uitdaging en variatie, dat is het waar het allemaal om draait. Na een commerciële opleiding kwam ik in aanraking met de scheepvaart. Na mijn vaarbewijs gehaald te hebben en een tijdje als aflosser gevaren te hebben, hebben we zelf enkele jaren een binnenvaartschip gehad. Toen onze kinderen groter werden hebben we besloten om te stoppen en weer naar de wal te verhuizen. Daarna jaren ervaring opgedaan in de hijskranenwereld. Toch bleef de scheepvaart aanlokkelijk en toen ik bij BonVent kon komen werken als bevrachter heb ik dat met beide handen aangegrepen. Want de mooiste combinatie van uitdaging en variatie vindt je alleen in de scheepvaart!

Switch The Language
    This site is registered on wpml.org as a development site.