Bevrachter / Officemanager (fulltime 36 uur)

Bevrachter / Officemanager (fulltime 36 uur)

Wij zijn een internationaal opererend bevrachtings- en scheepvaartkantoor met vaste relaties en eigen schepen. Gespecialiseerd in bulkgoederen, stukgoed en zware lading. Wij focussen ons primair op schepen van de grootte 800-1800t. Just in time vervoer en creatieve oplossingen voor logistieke problemen zijn onze sterke punten. Ons kantoor is gevestigd in Werkendam.

In verband met de ambitie om meer groei te realiseren, zoeken wij een bevrachter/officemanager die binnen ons bedrijf een sleutelpositie vormt om logistieke vraagstukken op te lossen en ons te ondersteunen bij de toenemende bedrijvigheid op het gebied van transport over water.

De functie
De inhoudelijke rol die je gaat vervullen is primair gericht op het bevrachten van onze schepen en die van onze relaties. Je deelt de schepen in met lading of zoekt naar lading voor schepen. Wij werken met veel vaste relaties wat impliceert dat zij tijdig hun goederen ingedeeld willen hebben. Ook het in positie brengen van schepen behoort tot de werkzaamheden, met specifieke aandacht voor de mogelijkheden van het schip en de schipper. Daarnaast is planning en organisatie op ons kantoor een zeer belangrijk onderdeel van de activiteiten. Om alles zorgvuldig en accuraat te verwerken is administratie van charters en opdrachtbevestigingen essentieel.

Functie eisen
• Minimaal MBO of gelijkwaardig niveau
• Basiskennis van de Duitse taal in woord en geschrift (75% van onze relaties is Duits)
• Nautische kennis is gewenst omdat je werkt met specifieke scheepvaart gerelateerde aspecten

Wij zoeken
Een medewerker met orde in zijn directe (werk)omgeving wat leidt tot een overzichtelijk en systematische manier van werken. Talent met werken volgens patronen en vasthouden aan een bepaalde (werk)structuur. Het resultaat is dat anderen weten waar ze van op aan kunnen en daardoor een efficiënte werkwijze hanteert.

Iemand die doelgericht werkt en intenties goed weet door te vertalen in iets wat concreet, haalbaar en meetbaar is. Met gevoel voor wat acceptabel en realistisch is deze daadwerkelijk bereikt.

Verder is het belangrijk dat je anderen weet te interesseren door zaken op een aantrekkelijke en boeiende wijze te presenteren. Het leidt ertoe onze relaties zich makkelijk met een boodschap identificeren. Focus waarop iets overkomt bij anderen. Zorgen voor stijl en accuraat werken.

Als officemanager is het wenselijk om goed te kunnen multi-tasken. Daarnaast is het ook belangrijk dat je goed overzicht kunt houden en kan prioriteren. Een goedlopende organisatie van het kantoor rust grotendeels op het juist uitvoeren van jouw rol binnen het team, en het is daarom belangrijk dat je een uitstekende planner bent.

Wij bieden
Veel afwisselend en uitdagend werk voor bijzondere transporten in een gezellig en leuk klein team die op kantoor elke dag zorgt voor tevreden klanten.
Goede arbeidsvoorwaarden en een bruto maandsalaris tussen de € 3.750 en € 4.500 (afhankelijk van opleiding en ervaring). Wij bieden ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden. Wij vinden het belangrijk dat je het werk leuk vindt en met passie en plezier wilt doen.

Solliciteren
Stuur ons een email met daarin je cv en een motivatie waarom jij bij ons zou willen werken. Welke toegevoegde waarde ga jij ons brengen en wat maakt dat je geschikt bent voor deze job. Om vast te kunnen stellen of je over de juiste talenten en vaardigheden beschikt, is een eenvoudig assessment test onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Heb je vragen?
Inhoudelijke vragen over de functie, het werk en het bedrijf kan je stellen aan Frederik Hovestadt of Jan Steenstra te bereiken op +31(0)850410144

BonVent is gevestigd in Werkendam, Velsenstraat 8c.
Het email adres is info@bonvent.nl
Website: www.bonvent.nl

Switch The Language
    This site is registered on wpml.org as a development site.