Activiteiten

Logistieke vraagstukken?

Wij hebben kennis van diverse transportmodaliteiten

BonVent behandelt allerlei logistieke vraagstukken. Kennis van verschillende modaliteiten zijn in huis. Hierbij kunt u denken aan:

Zware logistiek van deur tot deur uit één hand

Zware logistiek van deur tot deur uit één hand
Onze transportvloot bestaat uit diepladers, heavy duty trailers, meer-assige transportwagens (SPMT 3000) en ander hijsmateriaal. Een deskundig team staat tot uw beschikking voor alle vragen met betrekking tot het gebruik van diepladers, zware vrachtwagens en meer-assige SPMT-transporteurs. Met veel referentieprojecten documenteren we: Wij kennen ons vak!

State-of-the-art mobiele kranen, inzetbaar in heel Europa, van 30 ton tot 500 ton. Voor elke maat en lading is veel ervaring aanwezig

– 30 ton (LTM 1030)
– 500 ton (LTM 1500

Advisering en projectplanning

Bedrijven opereren in een spanningsveld tussen markt, politiek en samenleving. In deze actiegebieden worden de randvoorwaarden voor bedrijven gedefinieerd, die een beslissende invloed hebben op het succes, maar ook op het mislukken van ondernemersactiviteiten.

Met tientallen jaren ervaring in de politiek, het bedrijfsleven en de samenleving en onze bestuurlijke “knowhow” ondersteunen wij u in uw eigen onderneming en daarbuiten. BonVent UG staat aan uw zijde met een krachtig en creatief netwerk.

Switch The Language
    This site is registered on wpml.org as a development site.